Copyright 2020 - Custom text here
  • Добри примери

  • Работен процес

  • Споразумение за сътрудничество

  • B2B срещи

 

 

 

 

 

 

 

¡¡¡ БИТК информира всички свои членове,партньори и колеги,че заради обявеното извънредно положение относно спиране разпространението на COVID-19 се налага отлагането на всички социални събития както и всякакъв вид социална комуникация.

Контактите  с БИТК ще се осъществяват дигитално чрез електронна поща,социални мрежи и видеоконференция.

БИТК в партньорство с Career Show-ние сме социолно отговорни и съдействаме в каузата да подкрепим квалифицираните кадри в развитието им у нас.

07/10/2019

Image images/Speed_Interview_Sofia_FB-Cover Speed Interviews с Испански език ще срещнат квалифицирани кадри с топ компании. Събитието ще се проведе на 30 октомври в София от 09:00 до 11:00 ч. в бар Спутник. Форматът е уникален с това, че дава възможност на фирми и кандидати да се срещнат в 3-минутни интервюта за работа с испански език.

 Speed Interviews са напълно безплатни за кандидатите, но регистрацията е задължителна от тук: https://careershow.bg/speedinterviews/registration/. Това е така, тъй като кандидатите минават през преселекция по предварително зададени критерии, за да могат компаниите да се срещнат само с кандидати, отговарящи на определения профил.

Организатор на събитието е Career Show – експото за квалифицирани кадри на България.През октомври те ще проведат Speed Interviews в трите най-големи града - София, Пловдив и Варна. Всички фирми-участници и повече за събитията може да проследите в  официалния сайт на събитието: https://careershow.bg/speedinterviews