Copyright 2020 - Custom text here
  • Добри примери

  • Работен процес

  • Споразумение за сътрудничество

  • B2B срещи

 

 

 

 

 

 

 

¡¡¡ БИТК информира всички свои членове,партньори и колеги,че заради обявеното извънредно положение относно спиране разпространението на COVID-19 се налага отлагането на всички социални събития както и всякакъв вид социална комуникация.

Контактите  с БИТК ще се осъществяват дигитално чрез електронна поща,социални мрежи и видеоконференция.

European Data Incubator (EDI) - програма за инкубиране

 27/04/2020

Ако работите с големи данни(big data), присъединете се към програмата EDI за да получите до 100 000 евро подкрепа на отделен консулнтант и възможност за работа рамо до рамо с голяма корпорация.

European Data Incubator (EDI) е програма за инкубиране, управлявана от 20 партньори от Европа. Тя има фонд от 5 млн. евро за подкрепа на европейската икономика на данните и търси 35 обещаващи стартъпа и МСП, работещи в областта на големите данни, които да вземат участие в следващия кръг за инкубиране.
 Програмата включва 3 интензивни фази през следващите 8 месеца, от август 2020 до април 2021, комбиниращи онлайн сесии и срещи на живо в Билбао и Берлин.

 


 
EDI дава на малките и средни предприятия (МСП) шанс да развият своя бизнес, разрешавайки реални проблеми и предизвикателства, с помощта на финансиране в размер до 100 000 евро и консултантска подкрепа.
 
Възможни са 3 варианта на участие, при всеки от който се разрешава някакъв проблем:

  • проблемът/предизвикателството са поставени от EDI, с участието на големи фирми от областите: IoT, транспорт, спорт, gaming, медии, енергия и околна среда, установяване на измами, умни градове, търговия на дребно и финанси.
  • Half and Half – участникът определя проблема/предизвикателството, но трябва да го разреши, използвайки набор от данни на EDI и комбинирайки го с друг набор от данни на EDI или с външен набор от данни.
  • Free choice – участникът сам определя проблема/предизвикателството и го разрешава с помощта на собствен доставчик на данни и външни набори от данни.

Предвиден е и уебинар на 27 април 2020 г. от 14:00 ч българско време. За регистрация и линк към уебинара тук
Кандидатстването е до 17 юни 2020 г. на този линк