Copyright 2020 - Custom text here
  • Добри примери

  • Работен процес

  • Споразумение за сътрудничество

  • B2B срещи

 

 

 

 

 

 

 

!!! БИТК информира всички свои членове,партньори и колеги,че заради наложените ограничителни мерки относно спиране разпространението на COVID-19 се налага отново преминаване в онлайн работна среда.

Контактите  с БИТК ще се осъществяват дигитално чрез електронна поща,социални мрежи и видеоконференция.!!! 

Биляна Манолова част от престижното жури на Водещи награди за най-добър работодател на България - Career Show Awards 2020

12/05/2020

Image images/banners/bgescc/CSA__Bilyana_Manolova

Водещите награди за най-добър работодател на България Career Show Awards 2020 обявиха членовете на журито. Сред имената на екипа е и заместник-председателят на Българо-испанска търговска камара Биляна Манолова, на когото организаторите се довериха заради доказания професионализъм, опит и визия за бъдещето.Престижното жури на Career Show Awards ще оцени най-добрите работодателски практики в над 50 категории, разделени в 5 групи. През тази година организаторите допълниха набора от категории с нови - "Employer Branding стратегия", "Стратегия за онбординг", “Стратегия Баланс работа и личен живот” и други. А в категория "Стратегия за управление на кризи", компаниите могат да разкажат повече за своя опит в кризисната 2020 г. и как са се адаптирали и мобилизирали по време на извънредните събития.

“Изключително се радваме, че г-жа Биляна Манолова прие поканата ни да стане член на журито на Career Show Awards. Всеки член на журито е подбран внимателно, за да гарантираме, че оценяването се основава на обективност, висок професионализъм, солиден опит и визия за бъдещето. Нашето жури се състои от експерти и професионалисти с  дългогодишен опит – журналисти, ръководители на сдружения и асоциации, редактори, издатели, инфлуенсъри, футуристи и лидери от различни браншове.”, споделят  организаторите.

Всяка компания, която иска да кандидатства за категориите в наградите, може да го направи от тук: https://careershow.bg/awards/register/ до 30 август 2020 г.

 Победителите ще бъдат обявени на официална церемония, непосредствено след откриването на кариерното експо за квалифицирани кадри Career Show 2020. Събитието ще се състои на 24 ноември 2020 г. в зала Арена Армеец.