Copyright 2020 - Custom text here
  • Добри примери

  • Работен процес

  • Споразумение за сътрудничество

  • B2B срещи

 

 

 

 

 

 

 

!!! БИТК информира всички свои членове,партньори и колеги,че заради наложените ограничителни мерки относно спиране разпространението на COVID-19 се налага отново преминаване в онлайн работна среда.

Контактите  с БИТК ще се осъществяват дигитално чрез електронна поща,социални мрежи и видеоконференция.!!! 

Международни практики по програма Еразъм+

18/05/2020

За втора поредна година Българо-Испанската Търговска Камара /БИТК/в сътрудничество с Младежкия Институт на Правителството на Кастилия и Леон,Испания  отправя покана към всички компании в частния и публичния сектор ,които искат  да се включат в стажанската пограмата за наемане на стажанти от Испания. Всички финансови разходи за пътуване вкъщи, индивидуална подкрепа (настаняване, хранене), наставничество и мониторинг на стажовете, както и застраховка и езиково обучение са съфинансирани от Оперативна Програма на Европейски социален фонд (POFSE) и Опертивна Програма за младежка заетост (POEJ)и регионално управлиние на Кастилия и Леон.Продължителността на стажа е 5 месеца и трябва да приключи не по-късно от 30.11.2020г.Няма такса за Вашата компания.

Стажантите  са младежи под 30 години, регистрирани в община в Кастилия и Леон, завършили висше образование или в професионално обучение от средна или висша степен към момента на стартиране на проекта.Профилът на участниците в програмата е много широк, тъй като те могат да бъдат международна търговия, маркетинг и пазарни проучвания, администрация и управление на бизнеса, обикновено с владеене на английски език, но за съжаление обикновено нямат втори език (или ако го имат, той е обикновено френски или италиански).

Ако Вашата компания или институция се интересува от тази програма,моля свържете се с нас на електронната поща: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. и ние ще Ви изпратим необходимите формуляри за започване на процедурата.