Copyright 2020 - Custom text here
  • Добри примери

  • Работен процес

  • Споразумение за сътрудничество

  • B2B срещи

 

 

 

 

 

 

 

¡¡¡ БИТК информира всички свои членове,партньори и колеги,че заради обявеното извънредно положение относно спиране разпространението на COVID-19 се налага отлагането на всички социални събития както и всякакъв вид социална комуникация.

Контактите  с БИТК ще се осъществяват дигитално чрез електронна поща,социални мрежи и видеоконференция.

30/07/2020

Българо-испанска търговска камара партньор на Career Show 2020

 

Image images/CS2020

 

Българо-испанска търговска камара партньор е официален партньор на водещото експо за квалифицирани кадри Career Show 2020. Събитието ще се проведе на 24 ноември 2020 г. в Арена Армеец и на 25 ноември онлайн. Организаторите очакват над 5000 квалифицирани кадри, които да се свържат с 200 от най-големите компании у нас.

 

На 24 ноември в зала Арена Армеец търсещи и предлагащи работа и развитие ще се срещнат на площ от над 4 дка, всички мерки за безопасност, 4 отворени сцени с лекции и уъркшопи и нетуъркинг зона. Работодателите ще имат възможността да се срещнат лично с предварително селектирани кандидати, да участват в програмата на събитието и да позиционират компанията си като работодателска марка във водещото експо за квалифицирани кадри.

 

Онлайн събитието на 25 ноември ще събере едни от най-добрите компании у нас с квалифицирани кадри от цяла България и Европа. Технологията, която ще се използва в онлайн частта на Career Show 2020 ще предостави ефективно и напълно различно решение. Това ще се случи чрез модерна система за “matchmaking” от ново поколение, опции за подробно филтриране на кандидатите по критерии и провеждането на предварително уговорени лични видео интервюта.

Повече информация за събитието вижте тук: https://careershow.bg/employers/